loader image

WRB-Renovaties

Logo

Badkamerrenovatie WRB-Renovaties

Eén centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.

Offerte aanvragen

Tijd voor een badkamerrenovatie?

Bent u niet meer tevreden van uw huidige badkamer? Is deze inmiddels hopeloos verouderd? Bent u op zoek naar een badkamerspecialist die een badkamerrenovatie voor u kan realiseren?

WRB-Renovaties is uw partner inzake totaalrenovaties waaronder het renoveren van uw badkamer. Het renoveren van de badkamer zorgt voor een groter gebruiksgemak en verhoogt uw woongenot. Tot slot heeft een badkamerrenovatie een gunstige invloed op de totale waarde van uw woning.

Voor de start van een badkamerrenovatie is het belangrijk even stil te staan bij het doel en gebruik van uw nieuwe badkamer. Wenst u bijvoorbeeld een douche die u op latere leeftijd kan gebruiken? Wenst u een douche of een bad? Hebt u nood aan voldoende opbergruimte in uw badkamer? Allemaal belangrijke factoren waarmee u rekening dient te houden alvorens een badkamerrenovatie van start kan gaan. 

Soorten badkamerrenovaties

Vervangen van uw sanitaire toestellen

Grotere badkamerrenovatie

Geheel nieuwe badkamer

Vervangen van uw sanitaire toestellen

De meest eenvoudige en budgetvriendelijke badkamerrenovatie omvat de vernieuwing van uw sanitaire toestellen waaronder bv. het badkamermeubel, douche, bad, toilet,…

Het vervangen van uw bestaande sanitaire toestellen beperkt zich tot kleine breekwerken, ook worden de bestaande leidingen niet verlegd. De benodigde tijd om uw bestaande badkamer te vernieuwen blijft hierdoor eveneens beperkt. Als gevolg blijven de kosten beperkt maar kan u wel genieten van het nodige comfort.

Geheel nieuwe badkamer

Een geheel nieuwe badkamer plaatsen in bijvoorbeeld een oude woning? Tijdens het plaatsen van een nieuwe badkamer wordt de bestaande ruimte grondig aangepakt. Het nodige breekwerk vindt plaats om de ruimte te ledigen en klaar te maken voor de nieuwe badkamer. Nieuwe leidingen, afvoeren en eventuele elektrische aansluitingen worden voorzien waarna de opbouw kan starten.

Tijdens de opbouw wordt de gewenste vloer en tegels geplaatst waarna de nieuwe sanitaire toestellen volgen die de nieuwe badkamer compleet maken.

Heeft u interesse in een badkamerrenovatie?

Dan kan u deze best laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma met de nodige visie en ervaring. WRB-Renovaties vormt één aanspreekpunt voor uw renovatieproject van A-Z!

Wat kost een badkamerrenovatie?

De prijs van uw badkamerrenovatie is sterk afhankelijk van de omvang van uw project. Kiest u voor een nieuwe indeling in uw badkamer of wenst u enkel uw bestaande sanitaire toestellen te vervangen? Ook bijkomstige keuzes omtrent verwarming, ventilatie zijn niet onbelangrijk en vormen eveneens onderdeel van een functionele badkamer met het nodige comfort.

Bij WRB-Renovaties beschikt u over één aanspreekpunt die u hierin van A-Z begeleidt. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna wij u een gerichte offerte kunnen bezorgen.

Kom ik in aanmerking voor een renovatiepremie?

Bij een badkamerrenovatie kan u al snel profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6% indien de woning ouder is dan 10 jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een premie aan te vragen. Met de overkoepelende renovatiepremie kan u in aanmerking komen om een deel van de kosten (20-30%) te recupereren.

Een compleet overzicht van de voorwaarden tot het bekomen van de overkoepelende renovatiepremie met steun van de vlaamse overheid kan u hier terugvinden. Een overzicht van eventuele compensaties afkomstig uit uw eigen gemeente kan u terugvinden via premiezoeker.be

Wat kan WRB-Renovaties voor u bieden?

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, wij streven ernaar om al onze projecten binnen het desbetreffende budget op basis van uw wensen op te leveren.

Eigen werk

Heeft u een familielid, vriend of kennis die zelf wenst mee te helpen om waar mogelijk enkele kosten te besparen? Al onze werken zijn steeds bespreekbaar en kunnen in samenspraak zelf uitgevoerd worden.

Eén centraal
aanspreekpunt

WRB-Renovaties uit regio Geel vormt één centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.