loader image

WRB-Renovaties

Logo

Woning uitbreiden, een aanbouw plaatsen

Eén centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.

Bestaande woning uitbreiden?

U wenst uw bestaande woning uit te breiden door een aanbouw te plaatsen?

Het uitbreiden van de bestaande woning laat toe om extra bewoonbare oppervlakte te genereren zonder een nieuwe woning te moeten aankopen. Hiermee kan u het comfort van uw bestaande woning sterk verhogen alsook de totale waarde van uw woning. 

Het plaatsen van een aanbouw kan zich vertalen in verschillende oplossingen gaande van het metsen van een nieuw bijgebouw of het plaatsen van een poolhouse tot de afwerking van uw bestaande opslagzolder.

WRB-Renovaties is uw partner inzake totaalrenovaties waaronder het uitbreiden van uw bestaande woning.

Soorten aanbouw

Gemetselde aanbouw

Hiermee kan u alle kanten uit gaan omdat er met steen een volledig eigen smaak en stijl gecreëerd kan worden die aanleunt bij de bestaande woning. Ook wordt er vaak gewerkt met dezelfde stenen als degene van de bestaande woning om een naadloos geheel te creëren.

Bestaande opslagzolder afwerken

Het inrichten van een bestaande opslagzolder is eveneens een prijsgunstige manier om extra leefruimte te creëren. Hiermee kan u al snel een extra hobbykamer of een speelkamer creëren. Het plaatsen van de benodigde isolatie, dakvensters, gyproc muren en elektriciteitsvoorzieningen worden hierbij zorgvuldig uitgevoerd.

WRB-Renovaties

Bij WRB-Renovaties beschikt u over één aanspreekpunt die u hierin van A-Z begeleidt. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna wij u een gerichte offerte kunnen bezorgen.

Poolhouse

Een vakantiegevoel in eigen tuin met een poolhouse als aanbouw. Een poolhouse is een praktisch en stijlvol bijgebouw, wordt op maat gemaakt en afgewerkt met kwalitatief en duurzaam materiaal.

Een aanbouw laten plaatsen?

Dan kan u deze best laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma met de nodige visie en ervaring. WRB-Renovaties vormt één aanspreekpunt voor uw renovatieproject van A-Z!

Wat kan WRB-Renovaties voor u bieden?

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, wij streven ernaar om al onze projecten binnen het desbetreffende budget op basis van uw wensen op te leveren.

Eigen werk

Heeft u een familielid, vriend of kennis die zelf wenst mee te helpen om waar mogelijk enkele kosten te besparen? Al onze werken zijn steeds bespreekbaar en kunnen in samenspraak zelf uitgevoerd worden.

Eén centraal
aanspreekpunt

WRB-Renovaties uit regio Geel vormt één centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.