loader image

WRB-Renovaties

Logo

Vloerder en tegelzetter WRB-Renovaties

Eén centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.

Op zoek naar een vloerder en tegelzetter?

Vloer- en tegelwerken vereisen een vakkundige aanpak. Uw vloer en tegels vormen namelijk de basis van het interieur van uw woning. De plaatsing moet uiterst precies gebeuren zodat er geen oneffenheden optreden.

WRB-Renovaties is gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten vloer- en wandtegels, parket, houten terrassen, gevelbekleding en zelfs binnendeuren.

Doorheen de jaren is het gebruik van tegels sterk geëvolueerd op gebied van materiaal, kleur en grootte. Zo kan u vandaag kiezen voor moderne of klassieke tegels, heel grote formaten of kleine mozaïeken en zelfs tegels met een houtstructuur waaronder parket tegels. Kortom voor ieder wat wils.

Ook voor het plaatsen van wandtegels in vochtige ruimtes waaronder badkamers en douches kan u bij ons terecht. Met wandtegels kunnen hele muren bekleed worden die in onderhoud weinig aandacht vereisen. Ideaal voor een inloopdouche, toilet of zelfs de spatwand van uw keuken.

Bij WRB-Renovaties beschikt u over één aanspreekpunt die u hierin van A-Z begeleidt. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna wij u een gerichte offerte kunnen bezorgen.

Soorten vloeren en tegels

Keramische tegels

De basis van keramische tegels is aarde dat wordt gebakken op temperaturen van 1.000 tot 1.250 graden. Een goede keramische tegel staat ook wel bekend als het meest duurzame en gebruiksvriendelijke van alle soorten vloeren.

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels komen recht uit de natuur, gedolven in groeves en vervolgens in de fabriek op maat gesneden. Gaat u voor een unieke en luxe uitstraling in uw woning dan zijn natuursteen tegels zeer geschikt.

Parket

Bij ons hebt u de keuze uit een ruim gamma aan parketvloer, van massief tot samengestelde parket. Wij werken voornamelijk met eik maar ook andere houtsoorten zijn steeds mogelijk.

WRB-Renovaties

Bij WRB-Renovaties beschikt u over één aanspreekpunt die u van A-Z begeleidt. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna wij u een gerichte offerte kunnen bezorgen.

Vloer- en tegelwerken?

Dan kan u deze best laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma met de nodige visie en ervaring. WRB-Renovaties vormt één aanspreekpunt voor uw renovatieproject van A-Z!

Wat kan WRB-Renovaties voor u bieden?

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, wij streven ernaar om al onze projecten binnen het desbetreffende budget op basis van uw wensen op te leveren.

Eigen werk

Heeft u een familielid, vriend of kennis die zelf wenst mee te helpen om waar mogelijk enkele kosten te besparen? Al onze werken zijn steeds bespreekbaar en kunnen in samenspraak zelf uitgevoerd worden.

Eén centraal
aanspreekpunt

WRB-Renovaties uit regio Geel vormt één centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.