loader image

WRB-Renovaties

Logo

Pleisterwerken WRB-Renovaties

Eén centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.

Pleisterwerken bij WRB-Renovaties uit Geel

Het pleisteren van uw woning of appartement, nieuwbouw of renovatie, laat u best over aan een vakman. WRB-Renovaties zorgt voor de perfecte binnen bepleistering volledig afgestemd op uw wensen.

Er wordt hierbij gebruik gemaakt van wit spuitplaaster waarmee alle oneffenheden of kromme muren worden weggewerkt. Het pleisterwerk hecht op alle mogelijke ondergronden zoals beton en snelbouwsteen. Voor de perfecte hechting van uw pleisterwerk brengen we een hechtmiddel aan op de te bepleisteren ondergronden. Het bepleisteren gebeurt vooral machinaal maar op de moeilijk bereikbare of wat kleine ruimtes pleisteren we met de hand.

Voor doucheruimtes en ruimtes die betegeld dienen te worden maken we gebruik van waterwerende cementering.

Interesse in pleisterwerken? Dan kan u deze best laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma met de nodige visie en ervaring. WRB-Renovaties​ vormt één aanspreekpunt voor uw renovatieproject van A-Z!

Heeft u interesse in pleisterwerken?

Bij WRB-Renovaties uit Geel beschikt u over één aanspreekpunt die u hierin van A-Z begeleidt. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna wij u een gerichte offerte kunnen bezorgen

Prijs pleisterwerken

Prijzen van pleisterwerken zijn afhankelijk van volgende factoren:

  • Oppervlakte dat dient bepleisterd te worden
  • Eventuele voorbehandelingen
  • Aantal hoeken of schuine constructies
  • Renovatie of nieuwbouw

Er wordt steeds een op maat gemaakte offerte voorzien voor uw project.

Kom ik in aanmerking voor een renovatiepremie?

Bij pleisterwerken kan u al snel profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6% indien de woning ouder is dan 10 jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een premie aan te vragen. Met de overkoepelende renovatiepremie kan u in aanmerking komen om een deel van de kosten (20-30%) te recupereren.

Een compleet overzicht van de voorwaarden tot het bekomen van de overkoepelende renovatiepremie met steun van de vlaamse overheid kan u hier terugvinden. Een overzicht van eventuele compensaties afkomstig uit uw eigen gemeente kan u terugvinden via premiezoeker.be

Wat kan WRB-Renovaties voor u bieden?

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, wij streven ernaar om al onze projecten binnen het desbetreffende budget op basis van uw wensen op te leveren.

Eigen werk

Heeft u een familielid, vriend of kennis die zelf wenst mee te helpen om waar mogelijk enkele kosten te besparen? Al onze werken zijn steeds bespreekbaar en kunnen in samenspraak zelf uitgevoerd worden.

Eén centraal
aanspreekpunt

WRB-Renovaties uit regio Geel vormt één centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.