loader image

WRB-Renovaties

Logo

Dakrenovatie WRB-Renovaties

Eén centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.

Nood aan een dakrenovatie?

Onder de noemer dakwerken vallen heel wat karweien zoals het plaatsen van een nieuwe dakbedekking, het plaatsen van dakisolatie, het vernieuwen van de gehele dakconstructie,…

Heeft uw dak nood aan een dakrenovatie? Wenst u uw plat dak te vernieuwen? Wenst u een hellend dak te renoveren?

WRB-Renovaties is uw partner inzake totaalrenovaties waaronder het vernieuwen van het dak van uw woning.

Nieuwe dakbedekking laten plaatsen

Met der loop der jaren bestaat de kans dat uw bestaande dakbedekking versleten geraakt. Hierbij is het noodzakelijk dat deze vernieuwd wordt alvorens er lekkage en schade aan de dakconstructie optreedt.

Wanneer de dakconstructie nog in goede staat is volstaat het om enkel de dakbedekking te vervangen. Kleinere werken aan de constructie kunnen hierbij eveneens uitgevoerd worden.

Bij het vervangen van bestaande dakbedekking hebt u heel wat materiaalkeuzes. Voor hellende daken kan u kiezen voor dakpannen en leien. Voor platte daken wordt nog steeds vaak roofing en EPDM genomen.

 

Isolatie plaatsen

Zowel bij de renovatie van een hellend als plat dak bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van isolatie. Hou ermee rekening dat er in oudere woningen vaak nog geen isolatie aanwezig is. Ook het plaatsen van een onderdak vormt hierbij een belangrijk onderdeel gezien dit een beschermende laag vormt tussen enerzijds de dakbedekking en het isolatiemateriaal.

WRB-Renovaties is uw partner inzake totaalrenovaties waaronder het isoleren van uw dak.

Heeft u interesse in een dakrenovatie?

Dan kan u deze best laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma met de nodige visie en ervaring. WRB-Renovaties​ vormt één aanspreekpunt voor uw renovatieproject van A-Z!

Wat kost een dakrenovatie?

De prijzen van een dakrenovatie variëren sterk naargelang de totale oppervlakte, type dak (hellend, plat) en de omvang van het dak (dakbedekking vernieuwen,…).

Bij WRB-Renovaties beschikt u over één aanspreekpunt die u hierin van A-Z begeleidt. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna wij u een gerichte offerte kunnen bezorgen.

Kom ik in aanmerking voor een renovatiepremie?

Bij een dakrenovatie kan u al snel profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6% indien de woning ouder is dan 10 jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een premie aan te vragen. Met de overkoepelende renovatiepremie kan u in aanmerking komen om een deel van de kosten (20-30%) te recupereren.

Een compleet overzicht van de voorwaarden tot het bekomen van de overkoepelende renovatiepremie met steun van de vlaamse overheid kan u hier terugvinden. Een overzicht van eventuele compensaties afkomstig uit uw eigen gemeente kan u terugvinden via premiezoeker.be

Wat kan WRB-Renovaties voor u bieden?

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, wij streven ernaar om al onze projecten binnen het desbetreffende budget op basis van uw wensen op te leveren.

Eigen werk

Heeft u een familielid, vriend of kennis die zelf wenst mee te helpen om waar mogelijk enkele kosten te besparen? Al onze werken zijn steeds bespreekbaar en kunnen in samenspraak zelf uitgevoerd worden.

Eén centraal
aanspreekpunt

WRB-Renovaties uit regio Geel vormt één centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.