loader image

WRB-Renovaties

Logo

Zwembad plaatsen WRB-Renovaties

Eén centraal aanspreekpunt tijdens uw project.

Offerte aanvragen

Een zwembad laten plaatsen?

Hebt u altijd al gedroomd van een zwembad in eigen tuin maar de stap nog niet gezet? Bent u opzoek naar een specialist in het plaatsen van budgetvriendelijke zwembaden? WRB-Renovaties plaats uw zwembad voor € 20.000 inclusief plaatsing en verwarming.

WRB-Renovaties is uw partner inzake totaalrenovaties waaronder de plaatsing van uw zwembad.

Inbouw zwembaden

Een inbouw zwembad wordt naar keuze volledig of gedeeltelijk ingegraven in uw tuin en wordt indien gewenst professioneel afgewerkt met bijpassende materialen zoals natuursteen, hardhout, thermowood of kunststof.

Indien u kiest voor een gedeeltelijk inbouw zwembad kiest u best materiaal dat bestand is tegen zijdelingse druk.

Wenst u een tuinpad of terras rondom uw zwembad? Ook hier staat WRB-Renovaties voor u klaar.

Zwembad verwarming

Indien u het hele jaar door wenst te genieten van een aangename temperatuur in uw zwembad, is het plaatsen van een verwarming noodzakelijk. 

De meest voordelige en energievriendelijke oplossing om uw zwembad te verwarmen is een elektrische warmtepomp. Een warmtepomp haalt warmte energie uit de lucht en zet deze om in warmte die het water van uw zwembad opwarmt.

Uw zwembad kan u met een warmtepomp verwarmen van zodra de buitentemperatuur hoger ligt dan 8 graden. Wilt u een budget- en energievriendelijke oplossing? Combineer een warmtepomp met zonnepanelen en uw zwembad wordt quasi gratis verwarmd.

Zwembad afdekking

Een zwembad afdekking is noodzakelijk voor een buitenzwembad en binnenzwembad. Een afdekking zorgt ervoor dat uw zwembadwater langer zuiver blijft. Aangezien de warmte beter behouden blijft met een afdekking zorgt dit eveneens voor een besparing op uw energiefactuur.

Een zwembad kan afgedekt worden met een noppenfolie en tijdens de winter kan gebruik gemaakt worden van een winterzeil. 

Heeft u interesse in een badkamerrenovatie?

Dan kan u deze best laten uitvoeren door een gespecialiseerde firma met de nodige visie en ervaring. WRB-Renovaties vormt één aanspreekpunt voor uw renovatieproject van A-Z!

Wat kost een inbouw zwembad?

Bij WRB-Renovaties kan u een duurzaam en kwaliteitsvol inbouw zwembad laten plaatsen voor € 20.000 inclusief plaatsing en verwarming.

De prijs van de afwerking is afhankelijk van de materiaalkeuze voor de afwerking van uw zwembad (kunststof, natuursteen, hout,…).

WRB-Renovaties beschikt over één aanspreekpunt die u hierin van A-Z begeleidt. Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna wij u een gerichte offerte kunnen bezorgen.

Wat kan WRB-Renovaties voor u bieden?

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, wij streven ernaar om al onze projecten binnen het desbetreffende budget op basis van uw wensen op te leveren.

Eigen werk

Heeft u een familielid, vriend of kennis die zelf wenst mee te helpen om waar mogelijk enkele kosten te besparen? Al onze werken zijn steeds bespreekbaar en kunnen in samenspraak zelf uitgevoerd worden.

Eén centraal
aanspreekpunt

WRB-Renovaties uit regio Geel vormt één centraal aanspreekpunt tijdens uw renovatieproject.